1. blackfriday
  2. Haier HB18FGSAAA Easy Access

Haier HB18FGSAAA Easy Access Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Haier HB18FGSAAA Easy Access HB18FGSAAA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Haier HB18FGSAAA Easy Access. 

Specificaties Haier HB18FGSAAA Easy Access
MerkHaier
FabrikantcodeHB18FGSAAA

Over Haier HB18FGSAAA

De Haier HB18FGSAAA, ook wel bekend als de Easy Access, is een stille Amerikaanse koelkast die perfect is voor grote huishoudens van 5 personen of meer. Deze koelkast biedt een ruime koelruimte van 358 liter en een vriesruimte van 181 liter. Dankzij de innovatieve vershoudzone blijven je groenten en fruit langer vers en smaakvol. Naast de ruime koelruimte beschikt de HB18FGSAAA ook over 2 handige diepvrieslades. Hierin kun je al je favoriete lekkernijen bewaren, zoals sorbetijs, raketjes, diepvriesgroenten en pizza's. Wat deze diepvrieslades extra speciaal maakt, is de toevoeging van de Fresher Pad. Deze pad zorgt ervoor dat je etenswaren sneller en beter invriezen, waardoor de smaak en kwaliteit behouden blijven. Bovendien is deze koelkast uitgerust met een speciaal uv-licht, waardoor bacteriën minder snel kunnen ontstaan en je voedsel altijd veilig blijft. Met de Haier HB18FGSAAA Easy Access haal je niet alleen een stijlvolle koelkast in huis, maar ook een betrouwbare en praktische oplossing voor het bewaren van al je favoriete etenswaren. Met zijn ruime capaciteit en handige functies is deze koelkast perfect geschikt voor grote gezinnen die graag genieten van vers en smakelijk voedsel.

Pluspunten
  • Haal extra snel je bevroren producten uit de vrieslades van Easy Access. Dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit gaat het jarenlang mee. Met een uitstekende koelkwaliteit bewaar je je boodschappen extra lang.

Minpunten
  • Let dus goed op of het gewicht en de afmetingen van de koelkast de bezorging bemoeilijken en of hij op de gewenste plek past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Haier HB18FGSAAA Easy Access

Bekijk of de Haier HB18FGSAAA Easy Access mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Haier HB18FGSAAA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!