1. blackfriday
  2. Haier H2F-385WD

Haier H2F-385WD Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Haier H2F-385WD 37.001.557. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Haier H2F-385WD. 

Specificaties Haier H2F-385WD
MerkHaier
Fabrikantcode37.001.557

Over Haier 37.001.557

Met de Haier H2F-385WD kun je gemakkelijk de boodschappen van 5 personen of meer opslaan. Deze koelkast heeft een ruime inhoud van 386 liter, waardoor je genoeg plek hebt voor al je verse producten, snacks en desserts. De koelkast is voorzien van 3 lades en 3 plateaus, waardoor je alles overzichtelijk kunt opbergen. Met de supervriesfunctie van de Haier H2F-385WD kun je de temperatuur tijdelijk verlagen, waardoor je boodschappen snel gekoeld worden. Dit is vooral handig wanneer je veel boodschappen in één keer doet. Daarnaast zorgt de luchtcirculatie ervoor dat het overal in de vriezer even koud is, zodat je producten gelijkmatig worden bevroren en bewaard. Een ander voordeel van deze koelkast is het No Frost systeem. Hierdoor ontstaat er geen ijslaag in de vriezer of op je verpakkingen met bevroren fruit. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien en dat je producten altijd vers en smaakvol blijven. Kortom, met de Haier H2F-385WD haal je een betrouwbare en efficiënte koelkast in huis, die perfect is voor grote huishoudens en liefhebbers van verse en bevroren producten.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 386 liter heb je extra veel ruimte om te bevriezen. De vriezer heeft energieklasse D, waardoor hij zuinig is in gebruik en dus goed voor het milieu.

Minpunten
  • Heeft een kortere levensduur vanwege de basisklasse bouwkwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Haier H2F-385WD

Bekijk of de Haier H2F-385WD mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Haier 37.001.557, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!