1. Haier H2F-245WSA

Haier H2F-245WSA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Haier H2F-245WSA Haier H2F-245WSA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Haier H2F-245WSA. 

Specificaties Haier H2F-245WSA
MerkHaier
FabrikantcodeHaier H2F-245WSA

Over Haier Haier H2F-245WSA

Met de Haier H2F-245WSA heb je altijd perfect zicht op al je ingevroren lekkernijen. Deze vriezer is uitgerust met doorzichtige lades, zodat je in één oogopslag kunt zien welke heerlijkheden er op je wachten. Met een royale inhoud van 262 liter hoef je je geen zorgen te maken dat er te weinig ruimte is voor al je diepvriesproducten. Maar deze vriezer biedt nog veel meer handige functies. Dankzij de supervriesfunctie kun je al je boodschappen in één keer invriezen, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak en voedingswaarde. Dit is vooral handig wanneer je grote hoeveelheden pizza's, vriesfruit of diepvriesgroenten wilt bewaren. Bovendien is de Haier H2F-245WSA uitgerust met een No Frost systeem, waardoor je nooit meer handmatig hoeft te ontdooien. Geen gedoe meer met ijs- en rijpvorming, maar altijd een perfect georganiseerde vriezer. Naast de doorzichtige lades en handige functies, heeft deze vriezer ook nog twee leggers bovenin. Hierdoor kun je je meest gebruikte diepvriesproducten gemakkelijk pakken, zonder dat je helemaal naar de bodem van de vriezer hoeft te graven. Kortom, met de Haier H2F-245WSA haal je een praktische en efficiënte vriezer in huis, die je helpt om al je ingevroren lekkernijen overzichtelijk en gemakkel.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 262 liter heb je extra veel ruimte om voedsel in te vriezen. Met de anti-vacuüm hevelgreep kun je de vriezer gemakkelijker openen en gaat de deurrubber langer mee.

Minpunten
  • De vriezer is niet de stilste met een geluidsniveau van 40 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Haier H2F-245WSA

Bekijk of de Haier H2F-245WSA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Haier Haier H2F-245WSA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!