1. blackfriday
  2. Haier A3FE837CHJ

Haier A3FE837CHJ Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Haier A3FE837CHJ A3FE837CHJ. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Haier A3FE837CHJ. 

Specificaties Haier A3FE837CHJ
MerkHaier
FabrikantcodeA3FE837CHJ

Over Haier A3FE837CHJ

De Haier A3FE837CHJ koel-vriescombinatie is een geavanceerd apparaat dat beschikt over de unieke MyZone vershoudzone. Met de Chiller functie kan de temperatuur in deze zone worden verlaagd tot 0 graden, waardoor het de perfecte plek is om vlees en vis extra lang vers te houden. Daarnaast biedt de MyZone lade met de Q Cool functie ruimte om maar liefst 5 flessen wijn te koelen. Met de handige D Frost optie kunnen producten uit het vriesgedeelte langzaam worden ontdooid, waardoor de smaak en kwaliteit behouden blijven. In de speciale vershoudzone blijven groente en fruit tot wel twee keer langer vers, dankzij de optimale omstandigheden die deze zone biedt. Daarnaast is de vriesruimte voorzien van 2 overzichtelijke Easy Access lades, die gemakkelijk te openen zijn. Hierdoor wordt er minder kou verloren dan bij een vriesgedeelte met een deur. Met de Haier A3FE837CHJ koel-vriescombinatie haal je een betrouwbaar en veelzijdig apparaat in huis, dat ervoor zorgt dat al je etenswaren op de juiste temperatuur en conditie blijven.

Pluspunten
  • Is een ruime koel-vriescombinatie met een koelinhoud van 257 liter. De koelkast is zuinig in gebruik met een energieklasse D en dus milieuvriendelijk. Met No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien.

Minpunten
  • De koelkast is niet geschikt om te gebruiken in een koude, onverwarmde omgeving.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Haier A3FE837CHJ

Bekijk of de Haier A3FE837CHJ mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Haier A3FE837CHJ, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!