1. blackfriday
  2. GreenPan Venice Pro Steelpan 18 cm

GreenPan Venice Pro Steelpan 18 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenPan Venice Pro Steelpan 18 cm CW002300-002. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenPan Venice Pro Steelpan 18 cm. 

Specificaties GreenPan Venice Pro Steelpan 18 cm
MerkGreenpan
FabrikantcodeCW002300-002

Over Greenpan CW002300-002

Met de GreenPan Venice Pro Steelpan 18 cm bereid je moeiteloos heerlijke gerechten voor 4 personen. Deze steelpan is ideaal voor het koken van eieren of het maken van een smakelijke pastasaus. Je kunt de voortgang van je gerecht nauwlettend in de gaten houden dankzij de handige glazen deksel die wordt meegeleverd. Hierdoor kun je gemakkelijk controleren of je saus al pruttelt of je eieren perfect zijn gekookt. Bovendien zorgt de deksel ervoor dat je geen warmte verliest tijdens het kookproces. De GreenPan Venice Pro Steelpan is niet alleen functioneel, maar ook praktisch in gebruik. Het aluminium materiaal zorgt ervoor dat de pan licht van gewicht is, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen naar de eettafel. Daarnaast is deze steelpan geschikt voor gebruik in de oven tot een temperatuur van 220 graden Celsius. Dit is bijzonder handig als je je pastasaus warm wilt houden voordat je hem serveert. Na gebruik reinig je de pan eenvoudig met de hand, waardoor je de levensduur van de pan verlengt en er nog jarenlang plezier van kunt hebben. Met de GreenPan Venice Pro Steelpan 18 cm haal je een veelzijdige en duurzame pan in huis. Of je nu een heerlijke pastasaus wilt maken of eieren wilt koken, met deze pan bereid je moeiteloos de meest smaakvolle gerechten. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de meegeleverde glazen deksel maken het koken een plezierige ervaring. Daarna.

Pluspunten
  • Een steelpan van 1,1 kilogram is erg licht en daardoor makkelijk te gebruiken. Met de glazen deksels houd je je gerecht goed in de gaten, zonder warmteverlies uit de pan. Een roestvrijstalen handgreep is duurzaam en smelt niet.

Minpunten
  • Aluminium geleidt warmte minder efficiënt, waardoor het langer duurt voordat het water kookt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenPan Venice Pro Steelpan 18 cm

Bekijk of de GreenPan Venice Pro Steelpan 18 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Greenpan CW002300-002, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!