1. GreenPan Venice Pro Kookpan 24 cm

GreenPan Venice Pro Kookpan 24 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenPan Venice Pro Kookpan 24 cm CW002302-002. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenPan Venice Pro Kookpan 24 cm. 

Specificaties GreenPan Venice Pro Kookpan 24 cm
MerkGreenpan
FabrikantcodeCW002302-002

Over Greenpan CW002302-002

Met de GreenPan Venice Pro Kookpan 24 cm bereid je moeiteloos een heerlijke pasta voor maar liefst 7 tot 8 personen. Deze veelzijdige pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot een temperatuur van 220 graden Celsius. Dankzij de handige glazen deksel kun je het kookproces nauwlettend in de gaten houden, waardoor je de warmte optimaal kunt behouden. Bovendien is de pan krasbestendig en extreem duurzaam, dankzij het geharde aluminium materiaal. Na gebruik van deze kookpan is het aan te raden om deze met de hand af te wassen. Op deze manier verleng je namelijk de levensduur van de pan. Bovendien kun je, als je meerdere pannen uit dezelfde Venice Pro lijn hebt, de pannen eenvoudig opstapelen om ruimte te besparen in je keukenkastjes. De GreenPan Venice Pro Kookpan 24 cm is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn strakke design en hoogwaardige afwerking is deze pan een echte eyecatcher in elke keuken. Kies voor kwaliteit en gemak met deze fantastische kookpan.

Pluspunten
  • In een kookpan van 5,1 liter bereid je pasta voor gemiddeld 7 tot 8 personen. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 220 graden Celsius. Met de glazen deksel kun je je gerecht goed in de gaten houden, zonder dat er warmte uit de pan verloren gaat.

Minpunten
  • Aluminium heeft een minder goede warmtegeleiding, waardoor het langer duurt voordat het water aan de kook raakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenPan Venice Pro Kookpan 24 cm

Bekijk of de GreenPan Venice Pro Kookpan 24 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Greenpan CW002302-002, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!