1. blackfriday
  2. GreenPan Torino Pannenkoekenpan 25 cm

GreenPan Torino Pannenkoekenpan 25 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenPan Torino Pannenkoekenpan 25 cm CC005070-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenPan Torino Pannenkoekenpan 25 cm. 

Specificaties GreenPan Torino Pannenkoekenpan 25 cm
MerkGreenpan
FabrikantcodeCC005070-001

Over Greenpan CC005070-001

Bak milieubewuste en heerlijke pannenkoeken met de GreenPan Torino Pannenkoekenpan van 25 cm. Deze pan is speciaal ontworpen met een PFAS vrije baklaag, waardoor er geen schadelijke chemische stoffen vrijkomen tijdens het bakken. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw gezondheid! De keramische baklaag van deze pan is sterker dan een standaard antiaanbaklaag, waardoor hij minder snel slijt en krasbestendig is. Dit betekent dat je langer kunt genieten van deze hoogwaardige pan. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Het bakken van pannenkoeken wordt nog gemakkelijker dankzij de speciale gietranden, waarmee je de pannenkoek moeiteloos kunt omdraaien zonder dat hij uit de pan valt. Na gebruik kun je de pan eenvoudig schoonmaken in de vaatwasmachine of met de hand afwassen. Zo bespaar je tijd en energie en heb je snel weer een schone pan klaar voor de volgende bakbeurt. Kortom, met de GreenPan Torino Pannenkoekenpan 25 cm geniet je niet alleen van heerlijke pannenkoeken, maar draag je ook bij aan een milieubewuste en gezonde manier van koken.

Pluspunten
  • De pan van GreenPan wordt op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Dankzij de keramische laag slijt de pan minder snel dan een pan met een standaard anti-aanbaklaag. De bakpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Minpunten
  • De pan is niet geschikt om te gebruiken in de oven.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenPan Torino Pannenkoekenpan 25 cm

Bekijk of de GreenPan Torino Pannenkoekenpan 25 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Greenpan CC005070-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!