1. blackfriday
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm CC001695-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. 

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm
MerkGreenpan
FabrikantcodeCC001695-001

Over Greenpan CC001695-001

Met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm heb je alles wat je nodig hebt in één complete set. De set bestaat uit een koekenpan van 24 centimeter, perfect voor het bakken van een sappig stukje vlees, en een koekenpan van 28 centimeter, ideaal om tegelijkertijd krokante aardappeltjes te bakken. Daarnaast is er ook nog een wokpan van 28 centimeter, waarin je heerlijke roerbakgerechten kunt bereiden. Wat deze pannenset echt bijzonder maakt, is de PFAS-vrije keramische baklaag. Deze laag is niet alleen duurzaam, maar ook volledig vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor kun je met weinig boter of olie bakken en gezondere gerechten bereiden. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, dus je kunt ze gebruiken op gas, elektrisch, keramisch én inductie. En het beste van alles is dat je de pannen na gebruik gewoon in de vaatwasser kunt plaatsen. Wil je ze liever met de hand afwassen? Geen probleem, ze zijn hier ook geschikt voor en gaan daardoor nog langer mee. Met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je niet alleen een complete set in huis, maar ook een set die gezond koken makkelijker maakt. De pannen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je gerechten.

Pluspunten
  • In deze pannenset is ook een wokpan inbegrepen, zodat je ingrediënten kunt roerbakken. De pan van GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze eerder slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Bekijk of de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Greenpan CC001695-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!