1. blackfriday
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm CC001694-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm. 

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm
MerkGreenpan
FabrikantcodeCC001694-001

Over Greenpan CC001694-001

Met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm haal je niet zomaar een gewone pannenset in huis, maar een complete set die je in staat stelt om de meest heerlijke gerechten te bereiden. Deze set bestaat uit drie keramische bakpannen, waarvan twee koekenpannen van 24 en 28 cm en een handige hapjespan van 28 cm. Met de koekenpannen kun je moeiteloos aardappelen en vlees bakken, terwijl de hapjespan perfect is voor het maken van een smaakvolle risotto of shakshuka. De keramische baklaag van deze pannen is niet alleen duurzaam, maar ook volledig PFAS-vrij en vrij van schadelijke stoffen. Dit betekent dat je met deze pannen kunt bakken met minimale hoeveelheden boter of olie, waardoor je gezondere maaltijden kunt bereiden. Daarnaast is deze pannenset geschikt voor alle warmtebronnen en kunnen de pannen na gebruik eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. Wil je echter langer genieten van deze hoogwaardige pannen, dan is het aan te raden om ze met de hand af te wassen. Kortom, met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm haal je niet alleen een praktische en veelzijdige set in huis, maar ook een set die bijdraagt aan een gezondere en duurzamere kookervaring.

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een hapjespan, zodat je kunt roerbakken en stoofschotels maken. De pan van GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij geen PFAS bevat. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basis bouwkwaliteit, wat betekent dat ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

Bekijk of de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Greenpan CC001694-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!