1. blackfriday
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm CC001696-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. 

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm
MerkGreenpan
FabrikantcodeCC001696-001

Over Greenpan CC001696-001

Met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 & 28 cm haal je niet alleen een goede basis in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. De set bestaat uit twee koekenpannen, waarvan één met een diameter van 24 centimeter en de andere met een diameter van 28 centimeter. Hiermee heb je voor elke kookbehoefte de juiste maat pan bij de hand. Deze koekenpannen zijn niet alleen praktisch, maar ook gezond. De PFAS-vrije keramische baklaag zorgt ervoor dat je met weinig boter of olie kunt bakken, waardoor je gerechten gezonder worden. Daarnaast is de baklaag duurzaam en gemaakt zonder schadelijke stoffen, waardoor je met een gerust hart kunt koken. De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, dus of je nu op gas, elektrisch, keramisch of inductie kookt, deze pannen zijn altijd bruikbaar. Na gebruik kunnen de pannen gewoon in de vaatwasmachine, waardoor je geen omkijken hebt naar de afwas. Met deze set haal je niet alleen kwaliteit en gebruiksgemak in huis, maar ook een stukje duurzaamheid en gezondheid.

Pluspunten
  • De GreenPan pan is geproduceerd op een duurzame manier, waardoor hij geen PFAS bevat. De bakpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 180 graden Celsius. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • Aluminium behoudt de warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk of de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Greenpan CC001696-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!