1. blackfriday
  2. GreenPan Slowcooker Zwart 6 Liter

GreenPan Slowcooker Zwart 6 Liter Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenPan Slowcooker Zwart 6 Liter CC005311-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenPan Slowcooker Zwart 6 Liter. 

Specificaties GreenPan Slowcooker Zwart 6 Liter
MerkGreenpan
FabrikantcodeCC005311-001

Over Greenpan CC005311-001

Met de GreenPan Slowcooker Zwart 6 Liter bereid je op een gezonde en veilige manier heerlijke stoofgerechten. Deze slowcooker is voorzien van een keramische baklaag die volledig vrij is van schadelijke PFAS chemicaliën. Met een inhoud van 6 liter is deze slowcooker perfect geschikt voor grote gezinnen of wanneer je regelmatig gasten over de vloer hebt. Met de GreenPan Slowcooker kun je jouw ingrediënten eerst aanbraden voordat je ze laat sudderen. Hierdoor behouden ze hun smaak en krijgen ze een heerlijk malse textuur. Je kunt de temperatuur eenvoudig aanpassen en het gerecht langzaam laten sudderen gedurende enkele uren. Zo wordt bijvoorbeeld jouw stoofvlees onweerstaanbaar mals en vol van smaak. Daarnaast kun je met de bijgeleverde stoomrekje ook groenten, vis of gevogelte stomen. Na het koken hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken. De binnenpan van deze slowcooker is namelijk vaatwasserbestendig, waardoor je snel en gemakkelijk kunt opruimen. Met de GreenPan Slowcooker Zwart 6 Liter geniet je van gezonde en smaakvolle gerechten, zonder dat je je druk hoeft te maken over schadelijke stoffen in je voedsel.

Pluspunten
  • Dankzij de PFAS-vrije keramische baklaag bereid je ingrediënten op een gezonde manier. Met de grote 6 liter kookpan bereid je moeiteloos een maaltijd voor 6 personen. Het meegeleverde stoomrekje maakt het ook mogelijk om groenten, vis of gevogelte te stomen.

Minpunten
  • Let op: een slowcooker is behoorlijk groot en zwaar en neemt veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenPan Slowcooker Zwart 6 Liter

Bekijk of de GreenPan Slowcooker Zwart 6 Liter mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Greenpan CC005311-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!