1. blackfriday
  2. GreenPan Omnicooker Blue Haze

GreenPan Omnicooker Blue Haze Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenPan Omnicooker Blue Haze CC005291-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenPan Omnicooker Blue Haze. 

Specificaties GreenPan Omnicooker Blue Haze
MerkGreenpan
FabrikantcodeCC005291-001

Over Greenpan CC005291-001

Met de veelzijdige GreenPan Omnicooker Blue Haze zet je moeiteloos een heerlijke maaltijd op tafel voor 5 personen. Deze multicooker is uitgerust met een krachtige PFAS-vrije keramische coating, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke chemische stoffen in je gerechten. Met slechts één druk op de knop kun je beginnen met koken. De multicooker biedt maar liefst 10 verschillende kookprogramma's, zoals roerbakken, sudderen, opwarmen en braden van vlees. Bovendien is er een handig stoommandje inbegrepen, wat perfect is voor het stomen van groenten, vis of gevogelte. Op deze manier behoud je niet alleen de voedingsstoffen, maar ook de heerlijke smaak van de ingrediënten. Dankzij het glazen deksel kun je altijd een oogje in het zeil houden tijdens het kookproces. En het beste van alles? Na het koken kun je de binnenpan gewoon in de vaatwasser reinigen, waardoor het opruimen een fluitje van een cent is.

Pluspunten
  • Met de grote kookpan met een capaciteit van 5,6 liter is het eenvoudig om een maaltijd voor 5 personen te bereiden. Dankzij de PFOA-vrije keramische coating bereid je ingrediënten op een gezonde manier. Met het bijgeleverde stoomrekje kun je ook groenten, vis of gevogelte stomen.

Minpunten
  • Let op: een multicooker is behoorlijk groot en zwaar en neemt veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenPan Omnicooker Blue Haze

Bekijk of de GreenPan Omnicooker Blue Haze mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Greenpan CC005291-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!