1. blackfriday
  2. GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm CC002266-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm. 

Specificaties GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm
MerkGreenpan
FabrikantcodeCC002266-001

Over Greenpan CC002266-001

Met de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je een veelzijdige set bakpannen in huis. Deze set bestaat uit twee koekenpannen van 20 en 28 cm en een wokpan van 28 cm. Dankzij deze pannen kun je allerlei gerechten bereiden. Gebruik de koekenpannen bijvoorbeeld voor het bakken van aardappelen en vlees, terwijl je in de wokpan heerlijk knapperige groenten kunt roerbakken. Wat deze pannen extra bijzonder maakt, is de sterke keramische baklaag. Hierdoor kun je op hoge temperaturen koken en zijn de pannen ook nog eens krasbestendig. Dit maakt het koken niet alleen sneller, maar zorgt er ook voor dat de pannen langer meegaan. Bovendien zijn de pannen voorzien van rechte, hoge bakranden, waardoor je ingrediënten gemakkelijk kunt omscheppen. De GreenPan Craft Koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan zelfs in de oven tot aan 220 graden Celsius worden gebruikt. Na het bakken hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want de pannen kunnen gewoon in de vaatwasser gereinigd worden. Kortom, met deze set haal je niet alleen kwalitatief hoogwaardige pannen in huis, maar ook een stuk gemak en veelzijdigheid in de keuken.

Pluspunten
  • Deze set kookpotten bevat ook een wokpan zodat je vlees en groenten kunt roerbakken. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. Een aluminium pan is lichtgewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze eerder slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Bekijk of de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Greenpan CC002266-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!