1. GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm CC002268-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm. 

Specificaties GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm
MerkGreenpan
FabrikantcodeCC002268-001

Over Greenpan CC002268-001

Met de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm kun je niet alleen heerlijke eenpansgerechten bereiden, dankzij de hapjespan, maar ook genieten van veelzijdig kookgemak. Deze set bevat niet alleen een hapjespan van 30 cm, maar ook twee koekenpannen van 20 en 28 cm. De kleine koekenpan is perfect voor het bakken van een smakelijk eitje, terwijl je in de grote koekenpan moeiteloos 2 grote stukken vlees kunt bereiden. De pannen uit de Craft serie zijn niet alleen duurzaam en krasbestendig, maar ook volledig vrij van PFAS. Dit betekent dat je langer van deze pannen kunt genieten en tegelijkertijd gezonder kunt koken. Dankzij de rechte, hoge bakranden heb je bovendien een groter bakoppervlak, waardoor je meer ruimte hebt om te koken. Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen en kunnen ook veilig in de oven worden gebruikt, tot een temperatuur van 220 graden Celsius. En het beste van alles? Na het koken kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasser plaatsen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent wordt.

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een hapjespan, zodat je roerbak- en stoofgerechten kunt maken. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. Een aluminium pan is lichtgewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm

Bekijk of de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Greenpan CC002268-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!