1. GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm CC003679-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm. 

Specificaties GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm
MerkGreenpan
FabrikantcodeCC003679-001

Over Greenpan CC003679-001

Met de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm haal je niet alleen een praktische set in huis, maar ook een stukje duurzaamheid. Deze set bestaat uit twee pannen, een van 20 cm en een van 28 cm, waarmee je moeiteloos verschillende gerechten kunt bereiden. De kleine pan is perfect geschikt voor het bakken van een heerlijk eitje of een smakelijk stukje vlees of vis. De grote pan daarentegen is ideaal voor het bereiden van grote stukken vlees of vis. Wat deze pannenset nog specialer maakt, is het feit dat ze duurzaam geproduceerd zijn en een PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag hebben. Hierdoor kun je met minder boter bakken en kook je gezonder. Bovendien zorgen de rechte randen van de pannen voor een groter bakoppervlak, waardoor je meer ruimte hebt om te koken. Bij deze set ontvang je ook nog eens 2 handige panbeschermers, waarmee je de pannen veilig en zonder beschadigingen op elkaar kunt stapelen. Kortom, met de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm haal je niet alleen hoogwaardige pannen in huis, maar ook een stukje duurzaamheid en gebruiksgemak. Geniet van gezonde en smaakvolle maaltijden met deze prachtige pannenset die een onmisbare aanvulling zal zijn in jouw keuken.

Pluspunten
  • De GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Dankzij de keramische coating slijt de pan minder snel dan een pan met een standaard anti-aanbaklaag. De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en het gebruik in de oven tot 220 graden Celsius.

Minpunten
  • Een pan van aluminium houdt minder goed warmte vast.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm

Bekijk of de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Greenpan CC003679-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!