1. blackfriday
  2. GreenPan Craft Koekenpan 30 cm

GreenPan Craft Koekenpan 30 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenPan Craft Koekenpan 30 cm CC002263-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenPan Craft Koekenpan 30 cm. 

Specificaties GreenPan Craft Koekenpan 30 cm
MerkGreenpan
FabrikantcodeCC002263-001

Over Greenpan CC002263-001

Met de GreenPan Craft Koekenpan 30 cm haal je niet alleen een duurzame pan in huis, maar ook een ware keukenheld die jarenlang meegaat. Deze geweldige pan is speciaal ontworpen met oog voor het milieu en is voorzien van een PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag. Hierdoor kun je met weinig boter of olie bakken, wat resulteert in gezondere maaltijden. Wat deze koekenpan nog specialer maakt, zijn de rechte randen die zorgen voor een groter bakoppervlak. Dit betekent dat je meer ruimte hebt om je favoriete gerechten te bereiden. Of je nu aardappeltjes wilt bakken, grote stukken vlees of vis wilt bereiden, met deze pan kun je het allemaal. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan hij zelfs in de oven worden gebruikt tot een temperatuur van 220 graden. En het beste van alles is dat je na het koken geen gedoe hebt met schoonmaken. Je kunt de pan gewoon in de vaatwasser plaatsen en hij komt er weer stralend schoon uit. Met de GreenPan Craft Koekenpan 30 cm in je keuken kun je genieten van heerlijke maaltijden, terwijl je tegelijkertijd een steentje bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Pluspunten
  • De GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Vanwege de keramische coating slijt de pan minder snel dan een pan met een standaard anti-aanbaklaag. Met een diameter van 30 centimeter kun je grote stukken vlees bakken.

Minpunten
  • Aluminium behoudt warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenPan Craft Koekenpan 30 cm

Bekijk of de GreenPan Craft Koekenpan 30 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Greenpan CC002263-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!