1. GreenPan Craft Koekenpan 24 cm

GreenPan Craft Koekenpan 24 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenPan Craft Koekenpan 24 cm CC002261-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenPan Craft Koekenpan 24 cm. 

Specificaties GreenPan Craft Koekenpan 24 cm
MerkGreenpan
FabrikantcodeCC002261-001

Over Greenpan CC002261-001

Met de GreenPan Craft Koekenpan 24 cm breng je kwaliteit en duurzaamheid in je keuken. Deze pan is niet alleen gemaakt om lang mee te gaan, maar is ook op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De pan is voorzien van een speciale PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag, waardoor je met weinig boter of olie kunt bakken en gezonder kunt koken. Deze koekenpan heeft rechte randen, waardoor het bakoppervlak groter is en je meer ruimte hebt om te koken. Met een diameter van 24 cm is deze pan ideaal voor het bereiden van heerlijke stukken vlees of vis. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan hij veilig gebruikt worden in de oven tot een temperatuur van 220 graden Celsius. Na het koken hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want deze pan kan eenvoudig in de vaatwasser gereinigd worden. Met de GreenPan Craft Koekenpan 24 cm haal je niet alleen een praktische en duurzame pan in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • De GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Dankzij de keramische coating slijt de pan minder snel dan een pan met een gewone antiaanbaklaag. De bakpan kan gebruikt worden op alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en kan ook in de oven tot 220 graden Celsius gebruikt worden.

Minpunten
  • Een pan van aluminium houdt minder goed warmte vast.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenPan Craft Koekenpan 24 cm

Bekijk of de GreenPan Craft Koekenpan 24 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Greenpan CC002261-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!