1. blackfriday
  2. GreenPan CC006812 Wafelijzer Zwart

GreenPan CC006812 Wafelijzer Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenPan CC006812 Wafelijzer Zwart CC006812-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenPan CC006812 Wafelijzer Zwart. 

Specificaties GreenPan CC006812 Wafelijzer Zwart
MerkGreenpan
FabrikantcodeCC006812-001

Over Greenpan CC006812-001

Met het GreenPan CC006812 Wafelijzer Zwart maak je eenvoudig heerlijke Luikse of Brusselse wafels naar jouw eigen smaak. Dit wafelijzer is voorzien van twee handige draaiknoppen, waarmee je zelf de bruiningsgraad en knapperigheid van je wafels kunt instellen. Zo kun je kiezen tussen een luchtige wafel of een heerlijk krokante wafel. Wat dit wafelijzer extra bijzonder maakt, is dat het is uitgerust met twee PFAS vrije keramische bakplaten. Dit betekent dat de platen vrij zijn van schadelijke chemische stoffen en dat je wafels niet vastkleven wanneer ze klaar zijn. Daarnaast is het wafelijzer voorzien van een extra brede goot, waardoor je beslag niet uit het wafelijzer loopt wanneer je het beslag over de platen giet. Na gebruik kun je de bakplaten eenvoudig in de vaatwasser plaatsen, zodat je geen tijd hoeft te verspillen aan het schoonmaken van het wafelijzer. Met het GreenPan CC006812 Wafelijzer Zwart geniet je dus niet alleen van heerlijke zelfgemaakte wafels, maar profiteer je ook van het gemak van een eenvoudige reiniging.

Pluspunten
  • Je kunt het wafelijzer eenvoudig bedienen met behulp van de draaiknoppen voor de gewenste bruiningsgraad en knapperigheid. Door de PFAS-vrije bakplaten kun je op een gezonde manier wafels bereiden. De bakplaten kunnen worden verwijderd, zodat je ze gemakkelijk kunt schoonmaken.

Minpunten
  • Er is geen vergrendeling aanwezig op het wafelijzer, waardoor wafels minder gelijkmatig opwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenPan CC006812 Wafelijzer Zwart

Bekijk of de GreenPan CC006812 Wafelijzer Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Greenpan CC006812-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!