1. blackfriday
  2. GreenPan CC006810 Contactgrill Zwart

GreenPan CC006810 Contactgrill Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenPan CC006810 Contactgrill Zwart CC006810-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenPan CC006810 Contactgrill Zwart. 

Specificaties GreenPan CC006810 Contactgrill Zwart
MerkGreenpan
FabrikantcodeCC006810-001

Over Greenpan CC006810-001

Met de GreenPan CC006810 Contactgrill Zwart kun je op een milieubewuste manier panini's, vlees en groenten bereiden, dankzij de PFAS vrije keramische bakplaten. Deze bakplaten zijn vrij van schadelijke chemische stoffen en gaan langer mee dan standaard baklagen. Je kunt de instellingen eenvoudig aanpassen met de draaiknoppen aan de voorkant van de grill. De contactgrill bereikt een maximale baktemperatuur van 260 graden Celsius, waardoor je vlees heerlijk mals wordt. Je kunt de baktijd nauwlettend in de gaten houden dankzij het handige display. En als je vrienden over de vloer krijgt, kun je de grill openklappen en gebruiken als tafelgrill. Daarnaast kun je de grillplaten omdraaien en gebruiken als teppanyaki grill. Na het eten kun je de bakplaten eenvoudig in de vaatwasser plaatsen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. De GreenPan CC006810 Contactgrill Zwart is niet alleen een praktische en veelzijdige keukenhulp, maar ook een duurzame keuze voor het bereiden van je favoriete gerechten.

Pluspunten
  • Dankzij de bakplaten zonder PFAS bereid je ingrediënten op een gezonde manier. Stel de contactgrill in op 260 graden Celsius, zodat je vlees snel braadt voor een knapperig korstje. Klap de contactgrill ook helemaal open, zodat je hem als tafelgrill kunt gebruiken.

Minpunten
  • De contactgrill heeft geen vergrendeling, waardoor ingrediënten minder gelijkmatig opwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenPan CC006810 Contactgrill Zwart

Bekijk of de GreenPan CC006810 Contactgrill Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Greenpan CC006810-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!