1. blackfriday
  2. GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm

GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm CC000178-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm. 

Specificaties GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm
MerkGreenpan
FabrikantcodeCC000178-001

Over Greenpan CC000178-001

De GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm is een onmisbare toevoeging aan je collectie pannen. Met deze pan kun je namelijk allerlei soorten gerechten bereiden. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke pan risotto of een goed gevulde pastasaus. Daarnaast is deze pan ook perfect voor het aanbraden van vlees. De pan is gemaakt van aluminium, wat een licht materiaal is dat snel opwarmt. De duurzame PFAS-vrije keramische coating op de bodem is gemaakt van onschadelijke stoffen. Hierdoor kun je met een gerust hart koken. De GreenPan Brussels hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan ook veilig in de oven gebruikt worden. Het handvat van roestvrij staal kan echter warm worden tijdens het koken, dus wees voorzichtig. Met een diameter van 24 cm is deze pan perfect voor het bereiden van maaltijden voor het hele gezin. De bijpassende deksel zorgt ervoor dat de warmte goed behouden blijft en je gerechten gelijkmatig garen. Met deze pan haal je niet alleen een veelzijdig kookinstrument in huis, maar ook een stijlvol en duurzaam stuk keukengereedschap.

Pluspunten
  • De GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Met de glazen deksel kan je gerechten langzaam gaar laten worden en tegelijkertijd je gerecht in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De bakpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven gebruikt worden tot 180 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een gemiddelde bouwkwaliteit, wat betekent dat hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan van midden- of topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm

Bekijk of de GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Greenpan CC000178-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!