1. blackfriday
  2. Fritel Turbo SF4153 Rood

Fritel Turbo SF4153 Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Fritel Turbo SF4153 Rood 137234. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Fritel Turbo SF4153 Rood. 

Specificaties Fritel Turbo SF4153 Rood
MerkFritel
Fabrikantcode137234

Over Fritel 137234

Met de Fritel Turbo SF4153 Rood bereid je razendsnel heerlijke frietjes voor 3 tot 4 personen, dankzij de revolutionaire dubbele verwarmingselementen. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat de frietjes extra knapperig worden, terwijl je tegelijkertijd minder vet verbruikt. Bovendien kun je met deze frituurpan ook gebruik maken van vast vet, dankzij de speciale stand voor het smelten ervan. Met de handige draaiknop kun je eenvoudig de baktemperatuur aanpassen naar jouw voorkeur. Het temperatuurlampje geeft aan wanneer het vet op de juiste temperatuur is, zodat je precies weet wanneer je het frituurmandje kunt onderdompelen. Dankzij de koude zone in de frituurpan worden frituurresten naar de bodem gefilterd, waardoor je vet of olie langer meegaat. Na gebruik kun je de binnenpan en deksel eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine, terwijl de andere losse onderdelen met de hand kunnen worden afgewassen. Met de Fritel Turbo SF4153 Rood haal je niet alleen een snelle en efficiënte frituurpan in huis, maar ook een apparaat dat gemakkelijk te onderhouden is. Geniet van heerlijke, krokante frietjes en andere lekkernijen, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart en het milieu ontziet. Ontdek zelf het gemak en de kwaliteit van de Fritel Turbo SF4153 Rood en maak van elke maaltijd een fe.

Pluspunten
  • In deze frituurpan bereidt men frietjes voor 3 tot 4 personen tegelijk. Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is minder vaak verversen nodig. Met het uitneembare verwarmingselement maakt men de bodem van de frituurpan gemakkelijk schoon.

Minpunten
  • Jij let zelf op wanneer jouw bereiding klaar is, omdat de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Fritel Turbo SF4153 Rood

Bekijk of de Fritel Turbo SF4153 Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Fritel 137234, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!