1. blackfriday
  2. Fritel Turbo SF 4551 5L

Fritel Turbo SF 4551 5L Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Fritel Turbo SF 4551 5L 137141. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Fritel Turbo SF 4551 5L. 

Specificaties Fritel Turbo SF 4551 5L
MerkFritel
Fabrikantcode137141

Over Fritel 137141

Met de Fritel Turbo SF 4551 5L kan het hele gezin genieten van heerlijke zelfgemaakte frietjes en snacks. Deze friteuse biedt voldoende ruimte om maar liefst 2 kilogram frietjes per keer te bakken, waardoor er genoeg is voor iedereen. Of het nu gaat om een verjaardag of gewoon een gezellige avond met vrienden, met deze friteuse kun je gemakkelijk een heerlijke bittergarnituur bereiden. Dankzij de geavanceerde Turbo SF-technologie van deze friteuse kun je niet alleen sneller, maar ook gezonder en zuiniger frituren. Bovendien kun je met deze friteuse ook met vast vet bakken, dankzij de speciale stand voor het smelten van vast vet. De koude zone in de friteuse zorgt ervoor dat frituurrestjes naar de bodem worden gefilterd, waardoor het vet of de olie langer meegaat. Na gebruik kun je de friteuse veilig optillen dankzij de hittebestendige handvatten. Bovendien zijn alle losse onderdelen van deze friteuse vaatwasmachinebestendig, waardoor het schoonmaken een eenvoudige klus is. Kortom, met de Fritel Turbo SF 4551 5L kun je moeiteloos heerlijke frietjes en snacks bereiden voor het hele gezin, terwijl je tegelijkertijd geniet van gezonder en sneller frituren.

Pluspunten
  • Dankzij de koude zone blijft de olie langer goed en hoeft minder vaak vervangen te worden. Je klapt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan makkelijker kunt opbergen. Met deze frituurpan kun je tegelijkertijd frietjes bereiden voor 3 tot 4 personen.

Minpunten
  • Je ervaart meer hinder van bakgeuren, omdat de frituurpan geen geurfilter heeft. Het deksel is alleen bedoeld voor het opbergen van de frituurpan en is dus niet geschikt tijdens het frituren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Fritel Turbo SF 4551 5L

Bekijk of de Fritel Turbo SF 4551 5L mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Fritel 137141, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!