1. blackfriday
  2. Fritel Turbo SF 4170 3L

Fritel Turbo SF 4170 3L Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Fritel Turbo SF 4170 3L 138262. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Fritel Turbo SF 4170 3L. 

Specificaties Fritel Turbo SF 4170 3L
MerkFritel
Fabrikantcode138262

Over Fritel 138262

De Fritel Turbo SF 4170 3L is een krachtige friteuse die perfect is voor het bereiden van 3 tot 4 porties heerlijke frietjes. Wat deze friteuse echt bijzonder maakt, is de snelle opwarmtijd en de gelijkmatige warmteverdeling dankzij het speciaal vormgegeven verwarmingselement. Hierdoor worden je frietjes snel en gelijkmatig gebakken, terwijl de frituurrestjes gescheiden blijven van je verse snacks. Deze friteuse biedt ook de mogelijkheid om met vast vet te frituren, dankzij de speciale stand voor het smelten van vast vet. Hierdoor kun je genieten van die heerlijke, authentieke smaak van frituren met vast vet. Bovendien is de Fritel Turbo SF 4170 3L zeer gebruiksvriendelijk. Met het handige Click-systeem kun je de friteuse eenvoudig demonteren en reinigen, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent wordt. Naast gebruiksgemak is ook aan de veiligheid gedacht bij het ontwerp van deze friteuse. Met zijn drievoudige beveiliging tegen oververhitting ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare friteuse. Bovendien zijn de handvatten voorzien van Cool Touch-technologie, waardoor je je handen niet zult branden tijdens het vastpakken van de friteuse. Met de Fritel Turbo SF 4170 3L kun je moeiteloos genieten van knapperige en smaakvolle frietjes, met het gemak van snel bakken en eenv.

Pluspunten
  • Het geurfilter zorgt grotendeels ervoor dat de geur van het bakken wordt verminderd, waardoor je huis minder naar eten ruikt. Met het kijkvenster kun je het eten goed in de gaten houden. Dankzij het verwijderbare verwarmingselement kun je de bodem van de frituurpan gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Je houdt zelf bij wanneer jouw bereiding klaar is, aangezien de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Fritel Turbo SF 4170 3L

Bekijk of de Fritel Turbo SF 4170 3L mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Fritel 138262, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!