1. blackfriday
  2. Fritel SW1451

Fritel SW1451 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Fritel SW1451 142096. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Fritel SW1451. 

Specificaties Fritel SW1451
MerkFritel
Fabrikantcode142096

Over Fritel 142096

Met de Fritel SW1451 maak je moeiteloos 2 heerlijke tosti's tegelijkertijd. Dankzij de sterke antiaanbaklaag op de 2 bakplaten blijven je tosti's en kaasresten niet plakken tijdens het grillen. Met de handige draaiknop aan de voorkant stel je eenvoudig de gewenste temperatuur in. Het temperatuurlampje brandt rood zodra het tosti ijzer op de juiste temperatuur is, waardoor je precies weet wanneer je de tosti's kunt plaatsen. Om ervoor te zorgen dat je tosti's perfect worden bereid, kun je het tosti ijzer vergrendelen en zo de druk op je bereiding optimaliseren. Na gebruik kun je de bakplaten gemakkelijk met de hand schoonmaken. Bovendien is de Fritel SW1451 zowel horizontaal als verticaal op te bergen, waardoor je kostbare ruimte in je keukenkastjes bespaart. Dit tosti ijzer is een onmisbaar apparaat voor iedere tosti-liefhebber die graag snel en gemakkelijk geniet van een heerlijke warme tosti.

Pluspunten
  • De temperatuur is eenvoudig in te stellen met de draaiknop aan de voorzijde van het tosti-ijzer. Dankzij het temperatuurlampje weet je precies wanneer de grill voldoende is opgewarmd. Je vergrendelt het tosti-ijzer, zodat je de ingrediënten goed kunt aandrukken en ze aan beide zijden verwarmd worden.

Minpunten
  • De roosters zijn niet verwijderbaar, zodat je ze met de hand schoonmaakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Fritel SW1451

Bekijk of de Fritel SW1451 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Fritel 142096, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!