1. blackfriday
  2. Fritel SC2090

Fritel SC2090 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Fritel SC2090 142.113. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Fritel SC2090. 

Specificaties Fritel SC2090
MerkFritel
Fabrikantcode142.113

Over Fritel 142.113

Met de Fritel SC2090 slowcooker bereid je op een gezonde manier heerlijke stoofgerechten. Wat deze slowcooker uniek maakt, is de PFAS vrije keramische baklaag. Deze baklaag is vrij van schadelijke chemische stoffen, waardoor je met een gerust hart kunt koken. De pan heeft een ruime inhoud van 3,3 liter, perfect voor een maaltijd voor 3 tot 4 personen. Dankzij de 3 temperatuurstanden kun je de slowcooker precies instellen zoals jij het wilt. Laat stoofvlees langzaam garen op een lage temperatuur voor een heerlijk mals resultaat. En maak je geen zorgen als je gezelschap onverwachts later komt, de warmhoudfunctie zorgt ervoor dat je gerecht op temperatuur blijft totdat iedereen aan tafel zit. Je kunt altijd een oogje in het zeil houden dankzij de glazen deksel. En het beste van alles? Na gebruik kun je de binnenpan gewoon in de vaatwasser zetten, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Fritel SC2090 slowcooker geniet je van gezonde en smaakvolle stoofgerechten, zonder je zorgen te hoeven maken over schadelijke stoffen. De ruime inhoud en de verschillende temperatuurstanden maken deze slowcooker perfect voor gezelschappen van 3 tot 4 personen. En dankzij de warmhoudfunctie en de glazen deksel blijft je gerecht perfect op temperatuur totdat iedereen klaar is om te eten.

Pluspunten
  • Je bereidt ingrediënten op een gezonde manier, dankzij de keramische baklaag vrij van PFAS. Via de 3 temperatuurstanden stel je de temperatuur eenvoudig in. Dankzij de glazen deksel houd je je bereiding goed in de gaten.

Minpunten
  • De slowcooker heeft geen timerfunctie en begint onmiddellijk met koken wanneer je hem inschakelt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Fritel SC2090

Bekijk of de Fritel SC2090 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Fritel 142.113, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!