1. Fritel FR 1455 3L

Fritel FR 1455 3L Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Fritel FR 1455 3L 141008. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Fritel FR 1455 3L. 

Specificaties Fritel FR 1455 3L
MerkFritel
Fabrikantcode141008

Over Fritel 141008

De Fritel FR 1455 3L is een fantastische toevoeging aan je keuken. Deze compacte friteuse biedt een eenvoudige en kwalitatieve manier om heerlijke frietjes en snacks te bereiden. Met een royale inhoud van 3 liter, kun je maar liefst 1 kilo aan lekkernijen bakken. Wat deze friteuse echt onderscheidt, is de koude zone. Dankzij deze innovatieve functie zullen frituurrestjes naar de bodem van de friteuse zakken, waardoor de olie schoon blijft en je keer op keer perfecte resultaten krijgt. Na gebruik is de friteuse volledig uit elkaar te halen en is het reinigen een fluitje van een cent. Veiligheid staat voorop bij de Fritel FR 1455 3L. Met een drievoudige beveiliging tegen oververhitting hoef je je geen zorgen te maken tijdens het frituren. Daarnaast zijn de koude grepen stevig en comfortabel, waardoor je de friteuse veilig kunt verplaatsen. Kortom, deze friteuse combineert gebruiksgemak, kwaliteit en veiligheid, waardoor het een absolute must-have is voor elke keukenliefhebber.

Pluspunten
  • Het geurfilter voorkomt grotendeels dat de geur van het frituren zich verspreidt, waardoor je huis minder naar eten ruikt. Met het kijkvenster kan je het eten goed in de gaten houden. Je klapt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan gemakkelijker kunt opbergen.

Minpunten
  • Je houdt zelf in de gaten wanneer jouw bereiding klaar is, aangezien de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Fritel FR 1455 3L

Bekijk of de Fritel FR 1455 3L mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Fritel 141008, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!