1. FriFri 828 4L

FriFri 828 4L Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van FriFri 828 4L HSC 1350. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op FriFri 828 4L. 

Specificaties FriFri 828 4L
MerkFriFri
FabrikantcodeHSC 1350

Over FriFri HSC 1350

Met de FriFri 828 4L kun je snel en gemakkelijk genieten van heerlijke snacks en knapperige frietjes met het hele gezin. Dankzij het krachtige vermogen van 3.200 watt wordt de olie snel op temperatuur gebracht, zodat je snacks snel en gelijkmatig kunnen bakken. Je kunt eenvoudig de gewenste temperatuur instellen, zodat je altijd de perfecte resultaten behaalt. Deze friteuse is voorzien van de innovatieve Cool Wall-technologie, waardoor de wand van het apparaat altijd koel blijft. Dit zorgt ervoor dat je de friteuse veilig kunt aanraken zonder je handen te branden. Daarnaast wordt er een handige deksel meegeleverd, waarmee je de olie kunt afsluiten wanneer je de friteuse niet gebruikt. Op deze manier wordt voorkomen dat er stof en vuil in het frituurvet terechtkomt, wat de kwaliteit van je gerechten ten goede komt. Na gebruik kun je de FriFri 828 4L eenvoudig schoonmaken. De losse onderdelen kunnen gemakkelijk worden losgehaald en vervolgens worden gereinigd in de vaatwasser. Dit bespaart je kostbare tijd en moeite, zodat je meer tijd hebt om te genieten van je heerlijke snacks. Kortom, de FriFri 828 4L is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke friteuse die perfect is voor het bereiden van smakelijke gerechten voor het hele gezin.

Pluspunten
  • De buitenkant blijft koud tijdens gebruik, zodat je veilig kunt frituren in de buurt van kinderen. Dankzij de koele zone gaat de olie langer mee en is het minder vaak nodig om deze te vervangen. Je kunt het handvat van de frituurmand inklappen, zodat je de frituurpan gemakkelijker kunt opbergen.

Minpunten
  • Jij let zelf op wanneer jouw bereiding klaar is, aangezien de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de FriFri 828 4L

Bekijk of de FriFri 828 4L mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de FriFri HSC 1350, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!