1. blackfriday
  2. Frifri 5828 DuoG&V 3,5L

Frifri 5828 DuoG&V 3,5L Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Frifri 5828 DuoG&V 3,5L 5828 Duofil. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Frifri 5828 DuoG&V 3,5L. 

Specificaties Frifri 5828 DuoG&V 3,5L
MerkFriFri
Fabrikantcode5828 Duofil

Over FriFri 5828 Duofil

De Frifri 5828 DuoG&V 3,5L is een geweldige toevoeging aan jouw keuken. Met zijn handige deksel, voorzien van zowel een geur- als vetfilter, zorgt deze friteuse ervoor dat nare luchtjes tijdens het bakken worden tegengehouden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat jouw hele huis naar frituur ruikt. Veiligheid staat voorop bij de Frifri 5828 DuoG&V 3,5L. Dankzij de wand die koel blijft, kun je de friteuse veilig in de buurt van kinderen en dieren gebruiken. Daarnaast kun je de temperatuur van de friteuse gemakkelijk aanpassen met de regelbare thermostaat. Het kijkvenster stelt je in staat om het bakproces nauwlettend in de gaten te houden, zodat je de frietjes en snacks op het juiste moment uit de frituur kunt halen. Met een laadvermogen van één kilogram is deze friteuse perfect voor het bereiden van maaltijden voor 3 tot 4 personen tegelijk. En het beste van alles is dat de losse onderdelen van de friteuse gemakkelijk kunnen worden gereinigd in de vaatwasser. Zo bespaar je tijd en moeite bij het schoonmaken na gebruik. Bestel nu de Frifri 5828 DuoG&V 3,5L en geniet van heerlijke, knapperige frietjes en snacks zonder gedoe.

Pluspunten
  • De buitenkant blijft tijdens het gebruik koel, zodat je veilig in de buurt van kinderen kunt frituren. Het geurfilter houdt grotendeels de baklucht tegen, zodat je huis minder naar eten ruikt. Dankzij het kijkvenster kun je het eten goed in de gaten houden.

Minpunten
  • Jij let zelf op wanneer jouw bereiding klaar is, want de frituurpan heeft geen timer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Frifri 5828 DuoG&V 3,5L

Bekijk of de Frifri 5828 DuoG&V 3,5L mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de FriFri 5828 Duofil, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!