1. Frifri 3532RVS 3,5L

Frifri 3532RVS 3,5L Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Frifri 3532RVS 3,5L 3532 RVS. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Frifri 3532RVS 3,5L. 

Specificaties Frifri 3532RVS 3,5L
MerkFriFri
Fabrikantcode3532 RVS

Over FriFri 3532 RVS

Met de Frifri 3532RVS 3,5L frituur je snel en gemakkelijk heerlijk knapperige frietjes voor het hele gezin. Deze friteuse heeft een indrukwekkend vermogen van 3.200 watt, waardoor de olie snel op de juiste temperatuur komt. Hierdoor worden de frietjes snel dichtgeschroeid, waardoor ze minder vet opnemen en extra krokant worden. De ruime frituurmand biedt plaats aan maar liefst één kilogram frietjes, wat genoeg is voor 3 à 4 personen om van te genieten. Een van de handige kenmerken van de Frifri 3532RVS 3,5L is de koude zone. Dit zorgt ervoor dat frituurrestjes naar het koude gedeelte onderin de friteuse zakken, waardoor de olie schoon blijft en minder vaak vervangen hoeft te worden. Na gebruik kun je de friteuse eenvoudig opbergen dankzij het inklapbare handvat, wat ervoor zorgt dat het apparaat minder ruimte inneemt in je keukenkastje. Geniet van de heerlijke smaak van zelfgemaakte frietjes en ervaar het gemak van de Frifri 3532RVS 3,5L friteuse.

Pluspunten
  • Je vouwt het handvat van de frituurmand naar binnen, zodat je de frituurpan gemakkelijker kunt opbergen. Met de koude zone gaat de olie langer mee en hoef je deze minder vaak te vervangen. Dankzij het verwijderbare verwarmingselement kun je de bodem van de frituurpan eenvoudig schoonmaken.

Minpunten
  • Je houdt zelf in de gaten wanneer jouw bereiding klaar is, aangezien de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Frifri 3532RVS 3,5L

Bekijk of de Frifri 3532RVS 3,5L mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de FriFri 3532 RVS, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!