1. blackfriday
  2. Frifri 1948B 4,5L

Frifri 1948B 4,5L Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Frifri 1948B 4,5L HSCF 5050. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Frifri 1948B 4,5L. 

Specificaties Frifri 1948B 4,5L
MerkFriFri
FabrikantcodeHSCF 5050

Over FriFri HSCF 5050

Met de Frifri 1948B 4,5L haal je een krachtige friteuse in huis waarmee je moeiteloos heerlijke frietjes en snacks kunt bereiden voor het hele gezin. Dankzij het indrukwekkende vermogen van 3.200 watt wordt de olie snel op de juiste temperatuur gebracht, zodat je niet lang hoeft te wachten en binnen no-time kunt genieten van knapperige lekkernijen. Bovendien zijn de wand en handvatten van de 1948B hittebestendig en blijven ze altijd koel, waardoor je de friteuse veilig kunt aanraken. Naast de praktische aspecten is de Frifri 1948B ook zeer gebruiksvriendelijk. Wanneer je de friteuse niet gebruikt, kun je deze eenvoudig afsluiten met het handige stofdeksel, waardoor er geen stof in je kostbare frituurolie terechtkomt. Daarnaast is de friteuse voorzien van losse onderdelen die gemakkelijk uit elkaar gehaald kunnen worden, waardoor je ze na gebruik moeiteloos in de vaatwasser kunt reinigen. Zo wordt schoonmaken een fluitje van een cent en kun je nog meer genieten van je culinaire creaties. Kortom, met de Frifri 1948B 4,5L heb je alles in huis om jezelf, je gezin en je gasten te verwennen met heerlijke en perfect gebakken snacks en frietjes.

Pluspunten
  • Dankzij de koude zone blijft de olie langer goed en hoeft deze minder vaak vervangen te worden. Je klapt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan makkelijker kunt opbergen. Je kunt de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser schoonmaken.

Minpunten
  • Je moet zelf in de gaten houden wanneer jouw bereiding klaar is, want de frituurpan heeft geen timer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Frifri 1948B 4,5L

Bekijk of de Frifri 1948B 4,5L mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de FriFri HSCF 5050, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!