1. blackfriday
  2. Frifri 1905 DuoFil 3,5L

Frifri 1905 DuoFil 3,5L Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Frifri 1905 DuoFil 3,5L 1905 DuoFil. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Frifri 1905 DuoFil 3,5L. 

Specificaties Frifri 1905 DuoFil 3,5L
MerkFriFri
Fabrikantcode1905 DuoFil

Over FriFri 1905 DuoFil

Met de Frifri 1905 DuoFil 3,5L friteuse geniet je razendsnel van heerlijk knapperige frietjes. Deze friteuse heeft een indrukwekkend vermogen van 3200 watt, waardoor je snacks snel dichtschroeien en slechts weinig vet opnemen. Met de vierkante mand kun je maar liefst 1 kilogram frites bereiden, genoeg voor 3 à 4 personen. De behuizing van deze friteuse is gemaakt van duurzaam roestvrijstaal, en ook de kuip is vervaardigd uit professioneel horeca roestvrijstaal. Hierdoor krijgt corrosie geen kans en blijft de friteuse er altijd als nieuw uitzien. Dankzij de koude zone blijven er geen verbrande resten achter in het frituurvet, maar zakken deze naar de bodem. Zo blijft je frituurvet langer schoon. En maak je geen zorgen over het schoonmaken van deze friteuse, want hij is volledig demontabel en alle losse onderdelen mogen gewoon in de vaatwasmachine. Het verwarmingselement dient echter met de hand gereinigd te worden. Met de Frifri 1905 DuoFil 3,5L friteuse haal je een krachtig en gebruiksvriendelijk apparaat in huis. Geniet van knapperige frietjes en andere lekkernijen, terwijl je gemakkelijk het schoonmaken kunt doen. Deze friteuse is de perfecte toevoeging aan elke keuken!

Pluspunten
  • In deze frituurpan bereidt men frietjes voor 3 à 4 personen. Het geurfilter voorkomt grotendeels dat de geur van het bakken zich verspreidt, waardoor je huis minder naar eten ruikt. Dankzij de koude zone blijft de olie langer goed en hoeft deze minder vaak vervangen te worden.

Minpunten
  • Jij let zelf op wanneer jouw bereiding klaar is, aangezien de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Frifri 1905 DuoFil 3,5L

Bekijk of de Frifri 1905 DuoFil 3,5L mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de FriFri 1905 DuoFil, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!