1. Frifri 1518 3L

Frifri 1518 3L Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Frifri 1518 3L 1518. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Frifri 1518 3L. 

Specificaties Frifri 1518 3L
MerkFriFri
Fabrikantcode1518

Over FriFri 1518

De Frifri 1518 3L is de perfecte friteuse voor liefhebbers van knapperige frietjes. Dankzij het grotere verwarmingselement wordt de olie snel op de juiste temperatuur gebracht, zodat je binnen no-time kunt genieten van heerlijk krokante frietjes. Met een vermogen van maar liefst 3.200 watt ben je verzekerd van een snelle en efficiënte bereiding. Deze friteuse heeft een ruim laadvermogen van één kilogram, waardoor je in één keer genoeg frietjes kunt bakken voor 3 tot 4 personen. Geen gedoe meer met meerdere porties, maar gewoon in één keer klaar! Daarnaast heeft de Frifri 1518 3L een handige koude zone, waardoor je minder vaak de olie hoeft te verversen. Frituurrestjes zakken namelijk naar het koude gedeelte op de bodem, waardoor de olie schoon blijft en je keer op keer kunt genieten van een perfect resultaat. Naast zijn geweldige prestaties is deze friteuse ook nog eens praktisch in gebruik. Het handvat kan gemakkelijk worden ingeklapt, zodat je de friteuse eenvoudig kunt opbergen zonder dat het handvat in aanraking komt met de olie. Zo blijft alles netjes en schoon. Met de Frifri 1518 3L haal je een kwalitatieve friteuse in huis die niet alleen heerlijke frietjes bereidt, maar ook nog eens gemakkelijk en hygiënisch is in gebruik.

Pluspunten
  • Je vouwt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan makkelijker kunt opbergen. Met behulp van de koude zone blijft de olie langer goed en hoef je deze minder vaak te vervangen. Dankzij het afneembare verwarmingselement is het schoonmaken van de bodem van de frituurpan eenvoudig.

Minpunten
  • Jij let zelf op wanneer jouw bereiding klaar is, want de frituurpan heeft geen timer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Frifri 1518 3L

Bekijk of de Frifri 1518 3L mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de FriFri 1518, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!