1. Ferrari Pizzaoven Delizia Zwart

Ferrari Pizzaoven Delizia Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Ferrari Pizzaoven Delizia Zwart MI-5100. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Ferrari Pizzaoven Delizia Zwart. 

Specificaties Ferrari Pizzaoven Delizia Zwart
MerkG3Ferrari
FabrikantcodeMI-5100

Over G3Ferrari MI-5100

Met de Ferrari Pizzaoven Delizia Zwart kun je nu gewoon thuis genieten van een echte Italiaanse steenovenpizza. Deze pizzaoven onderscheidt zich van andere ovens door zijn indrukwekkende temperatuur van maar liefst 470 graden Celsius. Dit zorgt ervoor dat je in slechts enkele minuten een heerlijk knapperige bodem hebt. De Ferrari Delizia pizzaoven heeft niet alleen een eenvoudig instelbare temperatuur, maar ook een timer. Hierdoor kun je de perfecte timing instellen voor jouw favoriete gerechten. Op een lage stand kun je de Ferrari Delizia zelfs gebruiken voor het bakken van brood, taart of lasagne. Veiligheid staat bij Ferrari hoog in het vaandel. De pizzaoven is voorzien van grote kunststof handgrepen, waardoor het deksel veilig te openen is. Daarnaast worden er twee handige aluminium spatels meegeleverd, waarmee je je pizza gemakkelijk op de steen kunt leggen. De pizzaoven heeft een effectieve diameter van 31 centimeter, waardoor zowel huisgemaakte, verse pizza's als diepvriespizza's perfect passen. Met de Ferrari Pizzaoven Delizia Zwart haal je de smaak van Italië in huis en kun je genieten van de meest heerlijke en authentieke pizza's.

Pluspunten
  • De pizzaoven bereikt een maximumtemperatuur van 470 graden Celsius, waardoor de pizzabodem extra knapperig is. Met de verstelbare temperatuur kun je ook brood of lasagne bereiden. Dankzij de grote kunststof handgrepen kun je de pizzaoven veilig openen zonder je vingers te verbranden.

Minpunten
  • De pizzaoven is van een groot formaat, waardoor hij veel ruimte in beslag neemt tijdens het opbergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Ferrari Pizzaoven Delizia Zwart

Bekijk of de Ferrari Pizzaoven Delizia Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de G3Ferrari MI-5100, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!