1. Ferrari Pizzaoven Delizia Rood

Ferrari Pizzaoven Delizia Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Ferrari Pizzaoven Delizia Rood Delizia. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Ferrari Pizzaoven Delizia Rood. 

Specificaties Ferrari Pizzaoven Delizia Rood
MerkG3Ferrari
FabrikantcodeDelizia

Over G3Ferrari Delizia

Met de Ferrari Pizzaoven Delizia Rood maak je moeiteloos een authentieke Italiaanse steenovenpizza. Wat deze pizzaoven onderscheidt van andere ovens is dat hij een indrukwekkende maximale temperatuur van maar liefst 470 graden Celsius kan bereiken. Dit zorgt ervoor dat je in slechts enkele minuten een heerlijk knapperige bodem hebt. De Ferrari Delizia pizzaoven is voorzien van een eenvoudig instelbare temperatuur en timer, waardoor je altijd de perfecte pizza kunt maken. Maar de mogelijkheden van de Ferrari Delizia reiken verder dan alleen pizza's. Op een lagere stand kun je deze veelzijdige oven ook gebruiken voor het bakken van brood, taart of lasagne. Het deksel is veilig te openen dankzij de grote kunststof handgrepen en met de twee aluminium spatels leg je je pizza moeiteloos op de steen. Met een effectieve diameter van 31 centimeter is de Ferrari pizzaoven geschikt voor zowel huisgemaakte, verse pizza's als diepvriespizza's. Deze oven is een perfecte aanvulling op je keuken en brengt het echte Italiaanse pizza-ervaring naar jouw huis.

Pluspunten
  • De pizzaoven kan een maximale temperatuur van 470 graden Celsius bereiken, waardoor de pizzabodem extra knapperig wordt. Je kunt ook brood of lasagne bereiden met de instelbare temperatuur. Dankzij de grote kunststof handgrepen kun je de pizzaoven veilig openen zonder je vingers te verbranden.

Minpunten
  • De pizzaoven is van een groot formaat, waardoor hij bij het opbergen veel ruimte inneemt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Ferrari Pizzaoven Delizia Rood

Bekijk of de Ferrari Pizzaoven Delizia Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de G3Ferrari Delizia, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!