1. blackfriday
  2. ETNA VV6169NWIT

ETNA VV6169NWIT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA VV6169NWIT 739.066. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA VV6169NWIT. 

Specificaties ETNA VV6169NWIT
MerkETNA
Fabrikantcode739.066

Over ETNA 739.066

Met de ETNA VV6169NWIT vrieskast heb je altijd genoeg ruimte voor de boodschappen van jou en je gezin. Deze vrieskast is perfect voor een huishouden van drie personen. De vrieskast beschikt over maar liefst vijf transparante lades waarin je al je diepvriesfruit en -pizza's overzichtelijk kunt bewaren. Daarnaast is er boven in de vriezer een handig opbergvak met klep, waarin je de kleinere etenswaren kunt opbergen. Een groot voordeel van de ETNA VV6169NWIT vrieskast is het No Frost systeem. Dit betekent dat je de vrieskast nooit meer hoeft te ontdooien. Het systeem voorkomt namelijk ijsvorming, waardoor je boodschappen en verpakkingen altijd ijsvrij blijven. Daarnaast beschikt deze vrieskast over de handige FastFreeze functie. Met deze functie kun je de temperatuur in de vriezer tijdelijk verlagen, waardoor je gerechten sneller kunt invriezen. Dit is ideaal wanneer je een heerlijk gerecht hebt gemaakt dat je snel wilt laten afkoelen. Met de ETNA VV6169NWIT vrieskast ben je verzekerd van een overzichtelijke en efficiënte manier van vriezen. De ruime lades en het handige opbergvak zorgen ervoor dat je al je diepvriesproducten gemakkelijk kunt ordenen. Bovendien hoef je je nooit meer zorgen te maken over ijsvorming en kun je dankzij de FastFreeze funct.

Pluspunten
  • Je hoeft de vriezer nooit meer te ontdooien dankzij No Frost. Heeft een langere levensduur door de middenklasse bouwkwaliteit.

Minpunten
  • De vriezer is niet geschikt om te gebruiken in een onverwarmde, koude omgeving.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA VV6169NWIT

Bekijk of de ETNA VV6169NWIT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 739.066, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!