1. blackfriday
  2. ETNA VV6143NWIT

ETNA VV6143NWIT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA VV6143NWIT 739.065. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA VV6143NWIT. 

Specificaties ETNA VV6143NWIT
MerkETNA
Fabrikantcode739.065

Over ETNA 739.065

De ETNA VV6143NWIT vrieskast is de ideale oplossing voor het overzichtelijk bewaren van boodschappen voor 2 of 3 personen. Met zijn 4 grote, transparante lades biedt deze vrieskast voldoende ruimte voor zelfs de grootste pizzadozen. Daarnaast is er een handig opbergvak met een klep boven in de vriezer, waar je kleine verpakkingen kunt bewaren. Met de ingebouwde No Frost technologie hoef je je nooit meer zorgen te maken over ijsvorming op je boodschappen of in de vrieslades. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien en dus meer tijd overhoudt voor je favoriete series en films. Daarnaast beschikt de ETNA VV6143NWIT over een handige FastFreeze functie, waarmee je tijdelijk de temperatuur in de vriezer verlaagt. Dit is vooral handig wanneer je net boodschappen hebt gedaan of als je een zelfgemaakt dessert snel wilt laten afkoelen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze vrieskast ook een handige energiebesparende functie. Als je per ongeluk de deur open laat staan, geeft het apparaat je een seintje, zodat je energie kunt besparen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met de ETNA VV6143NWIT vrieskast geniet je dus niet alleen van een overzichtelijke en efficiënte opslag van je boodschappen, maar bespaar je ook nog eens tijd, energie.

Pluspunten
  • Je hoeft je vriezer nooit meer te ontdooien dankzij No Frost. Heeft een langere levensduur vanwege de bouwkwaliteit van de middenklasse.

Minpunten
  • De vriezer is niet geschikt voor gebruik in een onverwarmde, koude omgeving.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA VV6143NWIT

Bekijk of de ETNA VV6143NWIT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 739.065, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!