1. blackfriday
  2. ETNA OS916MZ

ETNA OS916MZ Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA OS916MZ 742.016. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA OS916MZ. 

Specificaties ETNA OS916MZ
MerkETNA
Fabrikantcode742.016

Over ETNA 742.016

De ETNA OS916MZ combi stoomoven is de perfecte keuze voor liefhebbers van knapperige broodjes. Met de innovatieve SteamAssist functie kun je stoom toevoegen tijdens het bakken, waardoor taarten en broodjes een heerlijk knapperige buitenkant en een zachte binnenkant krijgen. Deze stoomoven heeft een ruime inhoud van 77 liter, wat voldoende ruimte biedt voor grote ovenschalen en zelfs pizza's. Met maar liefst 40 automatische programma's hoef je je nooit meer zorgen te maken over de juiste instellingen voor jouw gerecht. Laat de oven het werk voor je doen en kies simpelweg het gewenste programma. Daarnaast beschikt de ETNA OS916MZ over de handige StepBake functie, waarmee je de juiste oveninstellingen kunt instellen en de oven automatisch overschakelt naar de gratineerstand aan het einde van het bakproces. Zo krijgen je nachoschotels die heerlijke krokante kaaslaag waar je zo van houdt. En het beste van alles? Met de hydrolyse functie hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de oven. Schakel eenvoudigweg deze functie in en de oven maakt zichzelf schoon met behulp van waterdamp. Dit bespaart jou kostbare tijd en moeite. De ETNA OS916MZ combi stoomoven is een absolute must-have voor elke keukenliefhebber die graag geniet van heerlijke, knapperige gerechten zonder gedoe.

Pluspunten
  • De oven weekt vuil los met stoom dankzij het hydrolyse reinigingssysteem. Met een bereidingskwaliteit van topklasse heb je talloze mogelijkheden om gerechten te bereiden. Dankzij het gebruiksgemak van topklasse is de oven erg eenvoudig te bedienen.

Minpunten
  • De stoomfunctie is enkel geschikt voor het doen rijzen van deeg of het bakken van broden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA OS916MZ

Bekijk of de ETNA OS916MZ mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 742.016, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!