1. ETNA OM670Ti

ETNA OM670Ti Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA OM670Ti 734.141. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA OM670Ti. 

Specificaties ETNA OM670Ti
MerkETNA
Fabrikantcode734.141

Over ETNA 734.141

De ETNA OM670Ti biedt met zijn 72 liter inhoud voldoende ruimte voor het bereiden van grotere gerechten, zoals een sappige kalkoen. Deze oven is uitgerust met een turbo heteluchtfunctie, waardoor de warme lucht gelijkmatig door de oven circuleert. Hierdoor kun je op meerdere niveaus tegelijk bakken en braden. Dit maakt het ideaal voor bijvoorbeeld het gelijktijdig bereiden van twee overheerlijke pizza's. Veiligheid staat voorop bij de ETNA OM670Ti. Met het handige kinderslot voorkom je dat je kind per ongeluk de ovendeur opent en zich verbrandt. Daarnaast is het bedienen van de oven een fluitje van een cent dankzij het Touch Control-systeem. Het intuïtieve touchscreen vervangt de traditionele draaiknoppen, waardoor je snel en eenvoudig de gewenste temperatuur en tijd kunt instellen. Zo ben je er zeker van dat je appeltaart altijd perfect uit de oven komt. Bovendien schakelt de oven automatisch uit wanneer je gerecht klaar is, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verbrandingen. Met de ETNA OM670Ti haal je een geavanceerde oven in huis die niet alleen ruimte biedt voor grote gerechten, maar ook zorgt voor een gelijkmatige bereiding op meerdere niveaus. De verschillende functionaliteiten, zoals het kinderslot en het Touch Control-systeem, maken deze oven niet alleen veilig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Geniet van de overheerlijke resultaten die de ETNA OM670Ti keer op keer.

Pluspunten
  • Dankzij een turbo heteluchtoven kun je gerechten op verschillende niveaus bakken. Met het touchscreen bedien je de oven nauwkeurig, zodat je precies de juiste temperatuur kunt instellen. Met behulp van de timer weet je precies wanneer je gerecht klaar is.

Minpunten
  • De oven heeft geen schoonmaakfunctie waarmee vuilresten worden losgeweekt of verbrand. De bediening van de oven is minder eenvoudig door het basisniveau van gebruiksgemak.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA OM670Ti

Bekijk of de ETNA OM670Ti mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 734.141, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!