1. blackfriday
  2. ETNA MO670Ti

ETNA MO670Ti Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA MO670Ti 734.146. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA MO670Ti. 

Specificaties ETNA MO670Ti
MerkETNA
Fabrikantcode734.146

Over ETNA 734.146

De ETNA MO670Ti is een buitengewoon ruime inbouw combi-oven met een indrukwekkende inhoud van maar liefst 71 liter. Met zo'n royale capaciteit kun je zonder moeite grote gerechten bereiden, zoals een hele kip of kalkoen. Maar het beste is dat je dankzij de 5 inschuifhoogtes niet beperkt bent tot slechts één gerecht. Met deze oven kun je moeiteloos meerdere ingrediënten tegelijkertijd bereiden, waardoor je altijd een smakelijk feestmaal op tafel zet. De ETNA MO670Ti biedt echter meer dan alleen een ruime capaciteit. Deze veelzijdige combi-oven beschikt ook over een magnetronstand, waardoor je snel en gemakkelijk restjes van gisteren kunt opwarmen. Bediening van de oven is al even eenvoudig en intuïtief. Met slechts een veeg van je vinger via de digitale touchscreen slider kun je moeiteloos de juiste temperatuur en tijd instellen. Of je nu een culinaire expert bent of een beginnende kok, met de ETNA MO670Ti wordt koken een waar genot.

Pluspunten
  • Kies één van de 10 automatische programma's en de oven zal de juiste instellingen selecteren voor jouw gerecht. De oven heeft extra functies om bijvoorbeeld een taart te bakken, en heeft ook een magnetron om maaltijden snel op te warmen. Je kunt de oven heel gemakkelijk bedienen, dankzij het gebruiksgemak van topklasse.

Minpunten
  • Warmt minder snel op dan vergelijkbare combi ovens, met een vermogen van 800 watt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA MO670Ti

Bekijk of de ETNA MO670Ti mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 734.146, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!