1. blackfriday
  2. ETNA KIV360WIT

ETNA KIV360WIT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KIV360WIT 734.676. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KIV360WIT. 

Specificaties ETNA KIV360WIT
MerkETNA
Fabrikantcode734.676

Over ETNA 734.676

Als je op zoek bent naar een praktische en efficiënte inductie kookplaat, dan is de ETNA KIV360WIT perfect voor jou. Deze vrijstaande kookplaat heeft 4 zones, waardoor je genoeg ruimte hebt om meerdere pannen tegelijkertijd te gebruiken. Deze kookplaat is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Alle zones hebben 10 verschillende standen, zodat je de temperatuur nauwkeurig kunt regelen. Daarnaast beschikken alle zones over een handige boostfunctie, waarmee je het water voor je pasta extra snel aan de kook kunt brengen. Zo hoef je nooit lang te wachten voordat je kunt beginnen met koken. Om ervoor te zorgen dat je gerechten altijd perfect bereid zijn, kun je de timer instellen op precies de juiste tijd. Zo kun je bijvoorbeeld de timer op 7 minuten zetten wanneer je spaghetti kookt, zodat het al dente uit de pan komt. Ook is er gedacht aan de veiligheid van je kinderen. Met het eenvoudig in te stellen kinderslot voorkom je dat je kinderen per ongeluk de kookplaat aanzetten. Let op: voordat je de kookplaat in gebruik neemt, is het belangrijk om de perilex stekker te laten controleren door een elektricien. Elke aansluiting van het stopcontact kan namelijk anders zijn, dus het is belangrijk dat dit correct wordt geïnstalleerd. Met de ETNA KIV360WIT haal je een veelzijdige en veilige kookplaat in huis, die perfect is voor elk type keu.

Pluspunten
  • Met een gemiddelde kookkwaliteit heb je meer opties voor het koken van maaltijden. Dankzij de boostfunctie zijn pannen extra snel opgewarmd.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen plaats voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KIV360WIT

Bekijk of de ETNA KIV360WIT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 734.676, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!