1. blackfriday
  2. ETNA KIV354RVS

ETNA KIV354RVS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KIV354RVS 739.132. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KIV354RVS. 

Specificaties ETNA KIV354RVS
MerkETNA
Fabrikantcode739.132

Over ETNA 739.132

Met de ETNA KIV354RVS en de innovatieve Virtual Pan Support kun je gemakkelijk de perfecte plek vinden voor jouw pan. Op deze manier benut je het vermogen van de kookzone optimaal. Wil je snel een pan met water aan de kook brengen? Met slechts één druk op de knop activeer je de boostfunctie en verwarm je je pan met zilvervliesrijst sneller dan ooit tevoren. Bovendien beschikt de kookplaat over een handige timer per zone, die je kunt instellen als een wekker. Gebruik de warmhoudfunctie om je eten op een constante temperatuur van 70 graden Celsius te houden, totdat je klaar bent om het op te dienen. Daarnaast is de kookplaat voorzien van een restwarmte-indicatie, zodat je precies kunt zien welke zones nog warm zijn. Zo voorkom je dat je jezelf verbrandt tijdens het koken of schoonmaken. De ETNA KIV354RVS is niet alleen zeer functioneel, maar ook stijlvol. Het moderne design past perfect in elke keuken en geeft een luxe uitstraling. Daarnaast is de kookplaat eenvoudig te bedienen met behulp van de touchbediening. Met slechts een lichte aanraking kun je de gewenste instellingen selecteren en aanpassen. De kookplaat is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat niet alleen duurzaam is maar ook gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de gladde oppervlakken en geïntegreerde restjespanning is het verwijder.

Pluspunten
  • Met een gemiddelde kookkwaliteit heb je meer opties om maaltijden te bereiden. Met de boostfunctie worden pannen extra snel verwarmd. Dankzij de overkookbeveiliging schakelen de kookzones automatisch uit als je pan overkookt.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen ruimte voor langwerpige of grote pannen. De kookplaat heeft geen braadzone voor langwerpige pannen en braadsledes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KIV354RVS

Bekijk of de ETNA KIV354RVS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 739.132, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!