1. blackfriday
  2. ETNA KIS670ZT

ETNA KIS670ZT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KIS670ZT 735.809. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KIS670ZT. 

Specificaties ETNA KIS670ZT
MerkETNA
Fabrikantcode735.809

Over ETNA 735.809

De ETNA KIS670ZT inductie kookplaat is een handige toevoeging aan je keuken. Deze kookplaat werkt op een normaal 2 polig stopcontact, waardoor je geen extra aanpassingen hoeft te maken. Of je nu een heerlijke pasta aan het koken bent of een saus wilt opwarmen, deze kookplaat heeft het allemaal onder controle. Met de boostfunctie zorg je ervoor dat de pasta en de saus tegelijkertijd klaar zijn om te serveren. Vergeet je weleens om de pan van het vuur te halen? Geen probleem! De kookplaat heeft een automatische panherkenning en schakelt uit wanneer er geen pan op staat. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over onnodig energieverbruik. Naast deze handige functies beschikt de ETNA KIS670ZT ook over een warmhoudfunctie. Deze functie houdt je eten op een constante temperatuur van 70°C, zodat het lekker warm blijft zonder aan te branden. Zo kun je rustig genieten van je maaltijd, zonder dat je je druk hoeft te maken over het opnieuw opwarmen van je gerecht.

Pluspunten
  • Met een gemiddelde kookkwaliteit heb je meer mogelijkheden om gerechten te bereiden. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch terugschakelt zodra de gewenste temperatuur is bereikt.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen ruimte aan langwerpige of grote potten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KIS670ZT

Bekijk of de ETNA KIS670ZT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 735.809, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!