1. blackfriday
  2. ETNA KIF890ZT

ETNA KIF890ZT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KIF890ZT 737.630. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KIF890ZT. 

Specificaties ETNA KIF890ZT
MerkETNA
Fabrikantcode737.630

Over ETNA 737.630

De ETNA KIF890ZT is een inductiekookplaat van 90 centimeter breed met 5 kookzones. Deze kookzones bieden 10 verschillende kookstanden en beschikken over een boostfunctie waarmee je pannen extra snel kunt verwarmen. Wat deze inbouw kookplaat echt uniek maakt, is dat hij automatisch herkent op welke zone je een pan plaatst. Vervolgens kun je met behulp van de schuifregelaar eenvoudig de gewenste temperatuur of stand instellen. De flexibele kookzones geven je de mogelijkheid om ze te gebruiken als één grote zone of als twee aparte zones. Dit is bijzonder handig wanneer je graag kookt met grote pannen of een braadslede. Daarnaast is de kookplaat uitgerust met een aankookautomaat, die ervoor zorgt dat de kookzone automatisch terugschakelt zodra de gewenste temperatuur is bereikt. Ook hoef je je geen zorgen te maken over overkoken, dankzij de overkookbeveiliging schakelen de kookzones automatisch uit wanneer je pan overkookt. De ETNA KIF890ZT kan standaard worden aangesloten op 2 fasen, maar dankzij het powermanagement systeem is het ook mogelijk om hem aan te sluiten op 3 fasen of op 1 fase met een normale stekker. Met deze veelzijdige inductiekookplaat geniet je van optimale kookprestaties en ultiem gebruiksgemak in jouw keuken.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzones als één grote zone of twee aparte zones. Met een bereidingskwaliteit van topklasse heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten. De kookplaat is ook geschikt voor braadsledes en langwerpige pannen dankzij de braadzone.

Minpunten
  • De kookplaat beschikt niet over een geheugenfunctie waarmee je de meest gebruikte instellingen kunt opslaan voor de volgende keer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KIF890ZT

Bekijk of de ETNA KIF890ZT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 737.630, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!