1. blackfriday
  2. ETNA KIF680ZT

ETNA KIF680ZT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KIF680ZT 739.546. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KIF680ZT. 

Specificaties ETNA KIF680ZT
MerkETNA
Fabrikantcode739.546

Over ETNA 739.546

De ETNA KIF680ZT is de perfecte keuze voor iedereen die graag snel en gemakkelijk groenten, vlees en vis wil grillen. Met de flexibele kookzone aan de linkerkant van de kookplaat kun je eenvoudig één grote kookzone creëren wanneer je een grillplaat gebruikt. Dit betekent dat je genoeg ruimte hebt om al je favoriete gerechten tegelijkertijd te bereiden. Met de handige timerfunctie kun je ervoor zorgen dat je maaltijd niet te lang op het vuur staat. Dit is vooral handig als je graag je pasta al dente eet en ervoor wilt zorgen dat deze perfect gekookt is. En zelfs als niet iedereen thuis is op het moment dat het eten klaar is, hoef je je geen zorgen te maken. Dankzij de warmhoudfunctie blijft jouw eten heerlijk warm zonder dat het aanbrandt. Wat deze kookplaat echt bijzonder maakt, is het powermanagement systeem. Hierdoor is de kookplaat geschikt voor zowel 1 als 2 fasen. Dit betekent dat je hem ook kunt aansluiten op een normaal stopcontact als je overstapt van gas naar inductie. Zo hoef je geen grote aanpassingen te doen in je keuken en kun je eenvoudig genieten van de voordelen van inductiekoken. Kies voor de ETNA KIF680ZT en ontdek een nieuwe manier van grillen en koken!

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzone als één grote zone of als 2 aparte zones. Met een gemiddelde kookkwaliteit heb je meer opties voor het bereiden van maaltijden. Met de geheugenfunctie kun je de meest gebruikte instellingen opslaan voor een volgende keer.

Minpunten
  • De kookplaat ontbeert een braadsensor om een precieze temperatuur te behouden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KIF680ZT

Bekijk of de ETNA KIF680ZT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 739.546, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!