1. blackfriday
  2. ETNA KIF672DS

ETNA KIF672DS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KIF672DS 735.812. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KIF672DS. 

Specificaties ETNA KIF672DS
MerkETNA
Fabrikantcode735.812

Over ETNA 735.812

Met de ETNA KIF672DS heb jij volledige controle over je kookplaat. Aan beide zijden van de kookzones kun je ze eenvoudig koppelen, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen 4 kleine kookzones en 2 grote kookzones. Dit biedt handige flexibiliteit, zodat je bijvoorbeeld ruimte kunt maken voor een grillpan. Bovendien kun je per kookzone de timer en het vermogen apart instellen, zodat je altijd precies weet wanneer je gerecht klaar is. Met de boostfunctie kun je snel water laten koken, ideaal als je haast hebt. En als je gerecht te snel klaar is en je wilt het warm houden tot iedereen thuis is, kun je eenvoudig de warmhoudfunctie inschakelen. Daarnaast is er ook een smeltfunctie die vooral handig is voor bakliefhebbers. Je kunt met gemak chocolade laten smelten zonder dat het aanbrandt. Met de ETNA KIF672DS heb je dus niet alleen een veelzijdige kookplaat, maar ook een betrouwbare partner in de keuken. Met zijn vele functies en mogelijkheden maakt deze kookplaat het koken een stuk makkelijker en leuker. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een uitgebreid diner wilt maken, met de ETNA KIF672DS kun je het allemaal.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzones als één grote zone of als 2 aparte zones. Met een gemiddelde bereidingskwaliteit heb je meer opties om gerechten klaar te maken. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch terugschakelt wanneer de gewenste temperatuur bereikt is.

Minpunten
  • De kookplaat beschikt niet over een speciale braadsensor voor het bereiden van vlees.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KIF672DS

Bekijk of de ETNA KIF672DS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 735.812, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!