1. blackfriday
  2. ETNA KIF670ZT

ETNA KIF670ZT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KIF670ZT 735.810. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KIF670ZT. 

Specificaties ETNA KIF670ZT
MerkETNA
Fabrikantcode735.810

Over ETNA 735.810

Met de ETNA KIF670ZT heb je voldoende ruimte om een grote grillplaat of vispan te gebruiken. Deze kookplaat heeft flexibele kookzones aan de linkerkant, waarmee je twee kookzones kunt combineren tot één. Elke kookzone is voorzien van handige tiptoetsen, zodat je gemakkelijk de juiste instelling kunt kiezen. Deze inductie kookplaat heeft zelfs een smeltfunctie, waarmee je moeiteloos chocolade kunt smelten. De temperatuur stijgt niet hoger dan 42°C, waardoor het niet kan aanbranden. Heb je per ongeluk het vlees niet uit de koelkast gehaald in de ochtend? Geen probleem! Met de smeltfunctie kun je ook snel je eten ontdooien voordat je het gaat braden. Maak gebruik van de pauzefunctie wanneer er iemand aan de deur staat of wanneer de telefoon gaat. De kookplaat onthoudt de instellingen en gaat met slechts één druk op de knop weer verder. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Deze kun je apart bestellen. Het monteren van de stekker aan de kookplaat dient te worden gedaan door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is. Met de ETNA KIF670ZT haal je een veelzijdige kookplaat in huis die je veel gemak biedt. Of je nu wilt grillen, smelten, ontdooien of gew.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzone als één grote zone of als 2 aparte zones. Met een gemiddelde bereidingskwaliteit heb je meer opties om gerechten te bereiden. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch terugschakelt wanneer de gewenste temperatuur bereikt is.

Minpunten
  • De kookplaat beschikt niet over een speciale braadsensor voor het bereiden van vlees.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KIF670ZT

Bekijk of de ETNA KIF670ZT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 735.810, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!