1. blackfriday
  2. ETNA KIF670DS

ETNA KIF670DS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KIF670DS 735.811. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KIF670DS. 

Specificaties ETNA KIF670DS
MerkETNA
Fabrikantcode735.811

Over ETNA 735.811

De ETNA KIF670DS is een kookplaat met flexibele kookzones die je eenvoudig aan elkaar kunt koppelen. Hierdoor heb je voldoende ruimte om bijvoorbeeld een grillplaat of braadslede te gebruiken. Het bedienen van de kookzones is heel eenvoudig dankzij de speciale tiptoetsen. Je hoeft niet langer een kookzone te selecteren, maar kunt direct aan de slag. Als er onverwachts visite langskomt of de telefoon gaat, kun je gebruikmaken van de pauzefunctie. De kookplaat onthoudt namelijk de instellingen en gaat na één druk op de knop weer verder waar je gebleven was. Daarnaast beschikt deze kookplaat over een handige smeltfunctie. Hiermee kun je chocolade verwarmen zonder dat het aanbrandt. Ook kun je deze stand gebruiken om vlees te ontdooien. Veiligheid is ook belangrijk bij de ETNA KIF670DS. De kookplaat is voorzien van een kinderslot, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als er kindervingers in de buurt komen. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Deze kun je apart bestellen. Vergeet niet dat de stekker nog aan de kookplaat bevestigd moet worden door een elektricien, aangezien de aansluiting van elk stopcontact anders is. Met de ETNA KIF670DS haal je een veelzijdige en veilige kookplaat in huis waar je ongetwijfeld veel plezier aan zult beleven.

Pluspunten
  • Maak gebruik van de flexibele kookzone als één groot gebied of als 2 aparte gebieden. Met een gemiddelde kookkwaliteit heb je meer mogelijkheden om gerechten te bereiden. De kookwekker zorgt ervoor dat de kookzone automatisch terugschakelt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

Minpunten
  • The Dutch translation of the sentence is: De kookplaat heeft geen speciale braadsensor voor het bereiden van vlees

    .

    (Note: there might be slight variations in word order or alternative phrasings, but the translation provided is a direct and accurate one.).

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KIF670DS

Bekijk of de ETNA KIF670DS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 735.811, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!