1. blackfriday
  2. ETNA KI290ZT

ETNA KI290ZT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KI290ZT 731.982. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KI290ZT. 

Specificaties ETNA KI290ZT
MerkETNA
Fabrikantcode731.982

Over ETNA 731.982

Met de ETNA KI290ZT bereid je jouw gerecht in een fractie van de tijd. Dankzij de krachtige boosterfunctie van de kookplaat wordt de bereidingstijd aanzienlijk verkort. Bovendien biedt de ruime breedte van 90 centimeter plaats aan wel 5 pannen tegelijkertijd. Dit is bijzonder handig als je meerdere gerechten tegelijk wilt bereiden. De ETNA KI290ZT is uitgerust met een centrale timer en een aparte timer per kookzone, waardoor je precies kunt zien hoelang je gerechten nog moeten koken. Zo kun je ervoor zorgen dat je pasta perfect al dente is en dat al je gerechten tegelijkertijd klaar zijn. En mocht er tussendoor een belangrijk telefoontje binnenkomen, dan kun je de kookplaat eenvoudig in de pauzestand zetten en later weer verder gaan waar je gebleven was. Daarnaast is de ETNA KI290ZT ook nog eens voorzien van een kinderslot, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat per ongeluk een kookstand wordt ingeschakeld. Dit zorgt voor extra veiligheid, vooral als er kleine kinderen in de buurt zijn. Dus als je op zoek bent naar een kookplaat die efficiëntie, gemak en veiligheid combineert, dan is de ETNA KI290ZT de perfecte keuze voor jou.

Pluspunten
  • Met een gemiddelde kookkwaliteit heb je meer mogelijkheden om maaltijden te bereiden. Met de boostfunctie worden pannen extra snel verwarmd.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen ruimte voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KI290ZT

Bekijk of de ETNA KI290ZT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 731.982, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!