1. blackfriday
  2. ETNA KI2160RVS

ETNA KI2160RVS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KI2160RVS 736.919. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KI2160RVS. 

Specificaties ETNA KI2160RVS
MerkETNA
Fabrikantcode736.919

Over ETNA 736.919

Met de ETNA KI2160RVS bereid je moeiteloos je favoriete maaltijd. Deze inbouw inductiekookplaat beschikt over 9 verschillende kookstanden op alle kookzones. Je kunt de gewenste stand eenvoudig instellen met behulp van de tiptoetsen. Als je verschillende pannen tegelijkertijd op de kookplaat hebt staan, is het normaal gesproken een gok om te bepalen wanneer iets klaar is. Gelukkig bieden de timers per kookzone de oplossing, zodat je precies weet wanneer elk gerecht gereed is. Bovendien zorgt de panherkenning ervoor dat er geen onnodige energie wordt verspild en dat de kookplaat alleen warm blijft wanneer er een pan op staat. Met behulp van de restwarmte indicatie kun je direct zien of een kookzone nog warm is. Als je klaar bent met koken, is het reinigen van de ETNA KI2160RVS een fluitje van een cent dankzij het gladde glazen oppervlak. Houd er echter rekening mee dat de benodigde 5-polige Perilex stekker niet is inbegrepen. Je kunt deze apart bestellen en deze moet door een elektricien aan de kookplaat worden bevestigd, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is. Met de ETNA KI2160RVS geniet je van kookgemak, energie-efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid, waardoor het bereiden van heerlijke gerechten nog leuker wordt.

Pluspunten
  • Met een gemiddelde kookkwaliteit heb je meer mogelijkheden om gerechten te bereiden. Met de snelstartfunctie zijn pannen extra snel warm.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen plek voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KI2160RVS

Bekijk of de ETNA KI2160RVS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 736.919, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!