1. blackfriday
  2. ETNA KI1160ZT

ETNA KI1160ZT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KI1160ZT 736.954. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KI1160ZT. 

Specificaties ETNA KI1160ZT
MerkETNA
Fabrikantcode736.954

Over ETNA 736.954

Bereid de meest heerlijke gerechten met de ETNA KI1160ZT. Met de handige tiptoetsen kun je eenvoudig de temperatuur van de kookzones instellen. Deze inductiekookplaat heeft 10 verschillende standen, zodat je jouw gerechten rustig kunt laten sudderen of juist snel kunt verhitten met de boostfunctie. Ideaal als je snel een pan rijst wilt koken. En maak je geen zorgen als de pan overkookt, de kookzones schakelen automatisch uit. Om jouw eieren perfect naar smaak te koken, kun je gebruik maken van de ingebouwde timer. En dankzij het kinderslot is de kookplaat ook veilig voor nieuwsgierige kinderhandjes. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Deze kun je apart bestellen. Het is belangrijk om te weten dat de stekker nog aan de kookplaat bevestigd moet worden door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is. Met de ETNA KI1160ZT heb je een gebruiksvriendelijke en veilige inductiekookplaat in huis. Geniet van het gemak en de veelzijdigheid die deze kookplaat te bieden heeft. Voortaan zet jij moeiteloos de meest smaakvolle gerechten op tafel!

Pluspunten
  • Met behulp van de boostfunctie worden pannen extra snel verwarmd. Als je pan overkookt, worden de kookzones automatisch uitgeschakeld dankzij de overkookbeveiliging.

Minpunten
  • Het fornuis heeft geen plaats voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KI1160ZT

Bekijk of de ETNA KI1160ZT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 736.954, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!